Saxofoonles

Als je saxofoon wilt leren spelen is het, zeker in het begin, zeer aan te bevelen om les te nemen. Alle facetten die belangrijk zijn om goed aan te leren, zoals houding, ademhaling, embouchure (blaastechniek), toonvorming, vingerplaatsing, articulatie, frasering en de beginselen van het notenschrift zijn belangrijke zaken die op een verantwoorde wijze ontwikkeld dienen te worden en les van een goede docent is dan ook essentieel.


De eerste 3 maanden is het aan te bevelen om wekelijks privéles te nemen. We kunnen ons dan focussen op toonvorming, houding en de speltechniek. Maar je kunt ook vanaf het begin met 2 of 3 mensen leshebben als dat je leuker lijkt! (uiteraard alleen als er andere gegadigden zijn...).

Er zijn talloze boeken waar ik in het eerste jaar gebruik van maak. Ook in een later stadium is er oneindig veel lesmateriaal voor handen in elke muziekstijl. Klassiek, pop, jazz, wereld, je kunt op de sax werkelijk alle kanten op. Mijn specialiteit is de popmuziek, waarin improvisatie een belangrijke rol speelt, alsook het op gehoor uitzoeken en naspelen van melodielijnen.
Een proefles duurt een uur en kost € 25,- (heb je nog geen sax? Geen probleem, je kan er een van mij lenen!)

Naast privélessen is het ook mogelijk om je aan te melden voor ensemble-lessen. Deze lessen zijn bedoeld om het samenspel te bevorderen en meer de diepte in te duiken, zowel qua genoteerde muziek als improvisatie.

Saxofoonlessen kan je volgen in Beverwijk en in Amsterdam. Voor lessen in Amsterdam kan je je aanmelden op de site van Muziekles Amsterdam.

Voor lessen in Beverwijk of bij je thuis kan je je aanmelden op deze site.

KADOBON

Op zoek naar een leuk en origineel kado?
Dan is de kadobon voor een Sax Experience wellicht een schot in de roos!
Meer informatie..

kado
saxofoon

Sax kopen of huren?

Merken, prijzen en aanbieders van saxofoons.
Meer informatie

T: 0251-707207 - M: 06-53813901 - E: info@saxofoonlesbeverwijk.nl