Sax Experience

Als je nog geen sax speelt maar je loopt daar al jaren over te tobben, is de Sax Experience dé uitgelezen kans om erachter te komen of het écht iets voor je is! Deze 2 uur durende workshop voor absolute beginners is een leuke, avontuurlijke, (ont-) spannende, en verrassende kennismaking met het spelen op de sax.


Is het echt zo leuk als je altijd hebt gedacht en zou je er serieus werk van willen maken, na de Sax Experience weet je het ongetwijfeld!
Je hoeft voor deze workshop geen noten te kunnen lezen en ook geen muzikale achtergrond te hebben. Met behulp van grepentabellen leer je een aantal tonen spelen en zelfs een toonladder waarmee je kan improviseren. Natuurlijk staat er een sax voor je klaar!

  • Maximum aantal deelnemers: 20
  • Duur: 2 uur
  • Agenda:

Datum: Aanvang: Lokatie: Plaats: Bijzonderheden:
18 november 2013 20.00 uur Orangerie Elswout Overveen
20.00 uur Orangerie Elswout Overveen
20.00 uur Orangerie Elswout Overveen


Meld je aan.
Koop een kadobon.


Sax Experience met een zelf samen te stellen groep

Als je een Sax Experience met vrienden, familieleden, sportclub of in andere samenstelling naar eigen keuze wilt organiseren is dat ook mogelijk. De groep moet dan wel uit minimaal 8 personen bestaan. De Sax Experience is mogelijk op elke door jou gewenste locatie en tijdstip. De kosten zijn dan € 30,- p.p. (exlusief locatie, catering en reiskosten).


Voor Sax Experiences in het bedrijfsleven en in de publieke sector verwijs ik je naar de website van Feestvarken Producties, die de Sax Experience in haar aanbod heeft. Je kan dan ook de Sax Experience combineren met andere evenementen, lunch of diner.

KLIK HIER
voor een foto impressie

KADOBON

Op zoek naar een leuk en origineel kado?
Dan is de kadobon voor een Sax Experience wellicht een schot in de roos!
Meer informatie..

kado
saxofoon

Sax kopen of huren?

Merken, prijzen en aanbieders van saxofoons.
Meer informatie

T: 0251-707207 - M: 06-53813901 - E: info@saxofoonlesbeverwijk.nl