Mag ik mij even voorstellen?

Mijn naam is André Homminga en ik heb in Alkmaar klassiek saxofoon gestudeerd bij Karel Bruin ('81/'86), die mij al vanaf de muziekschool in Beverwijk het saxofoon spelen heeft eigen gemaakt. Ook heb ik de opleiding popdocent doorlopen aan het Rotterdams Conservatorium ('91/'93).


Vanaf begin jaren tachtig heb ik in verschillende bandjes gespeeld: Pourqoui, een band rond zangeres Dorien Teeuwisse, De Shithouseband, een Doo-Wap en Rock & Roll band die in de jaren '70 en '80 bekendheid genoot in Noord-Holland. Een klein tourtje met de Dolly Dots is toen ook mijn deel geweest. Vanaf de jaren '90 speelde ik o.a. met Zwijnen, de Workmates, Illegal Try-out, Sillybits en Time Out.

Momenteel speel ik in Different Cook, een swingende band rond toetsenist/zanger Kees Koek. Deze rasmuzikant is misschien nog wel bekender als producer, producent en componist van diverse Nederlandse artiesten. Onlangs zijn 2 tracks van zijn in 2009 verschenen album Dangle Grooves, (van zijn alter-ego Cook Daniel) gebruikt in de film Tirza.
Verder speel ik in Freak-a-Dell, een 'nog lang niet uit de hand gelopen vriendenbandje' met verrassende Funk, Soul en Rock & Roll.

Met name de laatste 5 jaar staan het lesgeven en het verzorgen van workshops centraal in mijn leven. Het plezier dat ik hieraan beleef, heeft me ertoe gebracht vele vernieuwende elementen toe te voegen aan het huidige lesmateriaal.

Dit heeft er o.a. toe geleid dat ik momenteel bezig ben met het vervaardigen van De Toonladder Toolkit, dat geheel en al is gewijd aan het kunnnen vinden van alle toonladders. Alle toonladders worden uiteengezet in het boekje "Alle toonladders nader toegelicht". Alle toonladders kunnen worden uitgelezen en ingestudeerd met het (gepatenteerde) apparaatje De Notenkraker. Handig voor iedereen die op een methodische manier thuis wil raken in de wereld van toonladders! De Toonladder Toolkit komt in de tweede helft van 2011 op de markt.

andre_homminga

KADOBON

Op zoek naar een leuk en origineel kado?
Dan is de kadobon voor een Sax Experience wellicht een schot in de roos!
Meer informatie..

kado
saxofoon

Sax kopen of huren?

Merken, prijzen en aanbieders van saxofoons.
Meer informatie

T: 0251-707207 - M: 06-53813901 - E: info@saxofoonlesbeverwijk.nl